Amerika’da Fuarlara Katılmak İçin Bilinmesi Gerekenler

İşletmeler, uluslararası alanda başarılar elde etmek ve yeni müşteriler bulabilmek için fuarları takip eder ve katılım sağlamaya çalışırlar. Tüm sektörlerde, en önemli fuarlar, Amerika’da yılın belirli dönemlerinde açılıyor.

Uluslararası piyasalarda ürünlerin tanıtımı ve yeni müşterilerle bağlantılar kurulabilmesi için Amerika’da yapılan fuarlar, tüm ülkeler ve firmalar tarafından önemli görülüyor. Fuarlara katılmak isteyenler, katılım şartlarını öğrenir ve başvurularını yaparak fuar alanındaki yerlerini belirlemeye, stantlarını hazırlamaya çalışıyor.

Amerika fuarlarına dünyanın her yerinden çok sayıda firma katıldığı için rakiplerinizin ürünlerini görebilir ve ürünlerinizin, markanızın dünyanın her tarafına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.



Amerika’da Fuara Katılmak

Amerika’da fuarlara katılmak isteyenler, fuar etkinlik tarihlerini takip ederek nelerin bilinmesi gerektiği hususunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Öncelikle, fuarın hangi sektörle ilgili olduğunu, nasıl yapıldığını ve neler sağlayacağını öğrenerek katılabilirsiniz. Amerika’da fuarlara katılmak isteyenlerin bilmesi gereken konular şunlardır.

  • Fuar kuralları nelerdir?
  • Başvuru işlemleri nelerdir?
  • Fuar standı işlemleri nasıl yapılır?
  • Fuar standı firma seçimi,
  • Fuar ekipmanlarının kiralanması,
  • Stand yerinin seçimi ve stand tasarımı,

Fuar ile ilgili tüm bilgilere eksiksiz olarak sahip olduktan sonra başvuru ve fuar standı için doğru firma seçimi işlemleri yapılabilecektir.

Amerika’da Fuar Stadı Açmak

Amerika’nın farklı bölgelerinde yılın farklı dönemlerinde, farklı sektörlerle ilgili uluslararası fuarlar düzenleniyor. Bu fuarlara katılmak ve stant açmak isteyenlerin, fuar katılım kurallarını bilmesi gerekiyor.

Stant açabilmek için başvuru işlemlerinin yapılması gerekiyor. Fuar katılım başvurusu ve katılım ödemelerini yapanlar, stant için doğru firma seçimi yapılmaya çalışılır. Fuar standı firması ile anlaşma yapanlar, firma bilgilerini ve başvurularını paylaşanlar, fuar alanında kendilerine ayrılan bölüme, markalarını en iyi yansıtacak standın kurulmasını sağlar. Fuar standı açılacak olan alanın konumuna göre altyapı sistemi ve tasarımı özel olarak yapılır.

Amerika’da Fuar Standı Hizmetleri

Amerika’da düzenlenen uluslararası fuarlara katılan firmalar, kurumsal kimliklerini daha iyi tanıtırken, yeni müşterilerde bulabilecektir. Fuar standı hizmeti sunan çok sayıda firma vardır ve en iyi firmalardan destek alanlar en iyi hizmeti alabiliyor.

Fuar alanında istediğiniz etkiyi oluşturabilmek için doğru fuar standı firmaları ile çalışmak önemlidir. Güvenilir firmalar, istediğiniz tasarımda stant seçeneklerini sizlere sunacaktır. Fuar başvuru süresi içerisinde başvurularını tamamlayan ve onay alanlar, fuar standı için firmalarla görüşme yaparak hizmet almaya başlayabilirsiniz.

Fuar Standı İçin Firma Seçimi

Amerika’da düzenlenen fuarlara katılacak olanların dikkat etmesi gereken hususlardan birisi, fuar standı için firma seçimi yapmaktır. Firmaların sunduğu hizmetler ve çalışma sistemleri hakkında bilgi almak önemlidir. Firma seçimi ve fuar standı hizmet aşamaları şunlardır.

  • Firma seçimi yapmak ve firma ile anlaşma imzalamak,
  • Fuar alanına göre proje analizi yapmak,
  • Firmanın, hazırlamış olduğu standın 3D olarak tasarlanması,
  • Onay verilen standın üretilmesi,
  • Firma tarafından fuar alanına kurulumun yapılması,
  • Fuar etkinlik döneminde teknik desteğin sunulması,

Fuar standı için firma seçimi yapılırken, istenilen başarıyı sağlayacak tüm hizmetlerin sunulabileceğini görmek gerekiyor.

Fuar Standı İçin Yer Seçimi

Amerika uluslararası düzenlemiş olduğu fuar etkinliklerine dünyanın her yerinden firmaların katılım yapmasını sağlıyor. Amerika’daki fuarlar için stant kiralama işlemleri farklı prosedürlerle uygulanıyor.

Fuar standı yer seçimi yaparken, loyalty (sadakat) ilkesine uyulması istenir. Amerika’daki fuarlar için 4 farklı stant seçeneği sunuluyor. Fuar standı yer seçimleri, tek cepheli, iki cepheli, üç cephesi açık ve dört tarafı açık stant seçeneklerine göre yapılır. Fuar etkinliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmek için gelen tüm müşterilerin görebileceği noktaları tercih etmek önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerikada Ahşap Fuar Standı Yaptırmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Fuarlarda Stand Montajı ve lojistik planlaması

Fuar Öncesi ve Sonrası Yapılan Çalışmalar Nelerdir?