Amerika’da Fuar Standı Açmak

Amerika’da her sektör için farklı şehirlerde fuarlar düzenleniyor. Uluslararası fuarlara katılmak, firmalara marka bilinirliği ve yeni müşteri bulma açısından büyük avantajlar sağlıyor. Fuar başvuru şartlarına sahip olan ve belirtilen zamanda başvurularını yapanlar, stant açma işlemlerini nasıl yapacaklarını öğrenirler.

Katılım ve fuar standı için tüm gereklilikleri tamamlayanlar, stant hizmeti sunan firmalarla görüşmeye başlayabilirler. Amerika’da düzenlenen tüm fuarlar için uluslararası hizmet veren çok sayıda firma vardır ve bu firmaların, markanıza uygun stant tasarımları yapmalarını sağlayabilirsiniz. Amerika fuar stantları için firmalarla hizmet anlaşması yapmak gerekiyor.



Fuar Standı Hizmetleri

Amerika’da fuar standı yapan firmalar her yıl düzenlenen fuarlar için farklı tasarım çalışmaları yapıyor. Fuar standı hizmetlerinde yapılan çalışmalar, marka ve fuar ürününe göre özel olarak sunuluyor. En iyi standa sahip olabilmek için stant üreten firmalarla görüşmeler yapmak ve aralarından seçim yapmak gerekiyor.

Fuar hizmetleri sunan firma seçimi yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Firmanın önceki stant çalışmaları, müşteri portföyü, kurumsal yapısı ve fuar süresince sunacağı destek hizmetleri incelenmelidir. Doğru ve güvenilir fuar stant üreticisi firmayı seçmek, en iyi standa sahip olmasını ve en iyi hizmeti almanızı sağlayacaktır.

Amerika’da Fuar Standı Hizmet Aşamaları

Amerika’da fuar etkinliğine katılabilmek için fuar katılım ve stant açma işlem başvurularının yapılması, gerekli onayların alınması gerekiyor. Onay işleminden sonra stant hizmeti sunan firmaları araştırabilir ve anlaşma yaparak hizmet almaya başlayabilirsiniz. Fuar standı hizmet aşamaları şunlardır.

  • Stant üreticisi firma ile anlaşma yapmak,
  • Fuar alanı alt yapı sistemine göre analiz yapmak,
  • Firmanın fuar alanına göre 3D stant tasarımı yapmasını sağlamak,
  • Tasarımın incelenmesi ve onay vererek üretilmesini sağlamak,
  • Fuar için zamanında standın kurulumunun yapılması,
  • Firmaya standın teslim edilmesi,
  • Stant destek hizmetlerinin devam etmesi,

Fuar standı için tüm hizmet aşamaları, karşılıklı bilgi alışverişi yapılarak başarılı bir şekilde sürdürülür. Güvenilir firmalar, her aşamada bilgi vererek yapılacak işlemlerin onaylanmasını ister.

Fuar Standı İçin Yer Seçimi

Amerika’da ve dünyanın farklı yerlerinde yapılan tüm fuarlarda, stand için yer seçimi önemlidir. Amerika fuar stand dekorasyon firmaları başvuru işlemlerini tamamlayan firmalar için stant yeri seçiminde de yardımcı oluyor.

Amerika fuar standı katılım başvurularını yapan firmalar öncelikli firmalar statüsüne sahip olur ve yer seçimi yaparak o yeri koruma altına alırlar. Fuar yeri seçimi önceliğine sahip olan firmalar, tüm boş alanları değerlendirerek, farklı alanları da seçebiliyor.

Fuar Standı İçin Doğru Firma Seçimi

Amerika’da fuarda stand açmak için doğru firmalarla çalışmak, elde edilecek avantajın daha fazla olmasını sağlayacaktır. Fuar için başvuru yapan firmalar, stant açmak için destek hizmetlerine ihtiyaç duyarlar. Uluslararası firmalar, fuar için stant malzemelerini yanlarında götürmeleri, maliyetleri artıracaktır.

Bunun için doğru firma seçimi yapanlar, istedikleri özelliklere sahip stantların tasarlanmasını ve üretilmesini sağlayabilecektir. Fuar stantları konusunda tecrübesi ve geniş müşteri kitlesi olan firmalar, fuar standı için doğru firma seçeneklerinden birisi olacaktır.

Amerika Fuar Standı Çeşitleri

Fuar alanlarında kurulacak olan stantlar, kiralanan yerin konumuna göre çeşitlendirilir. Amerika’daki fuarlar için stant çeşitlerini kullanmak isteyenler, fuar alanında stant kurulacak yere göre en iyi tasarımı yaptırırlar. Amerika fuarları için tercih edilen fuar standı çeşitleri şunlardır.

Inline boot: Tek cephesi açık stant,

2-Side Open boot: Ada köşesinde ve iki cephesi açık stant,

2 Corner boot: Üç tarafı açık bir tarafı duvar olan stant,

Islant stand: Dört tarafı açık, ada stantlar,

Firmalar, ürün ve hizmet türlerine göre en iyi yeri seçmeye ve yere göre stant tasarımı yaptırmaya çalışır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerikada Ahşap Fuar Standı Yaptırmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Fuarlarda Stand Montajı ve lojistik planlaması

Fuar Öncesi ve Sonrası Yapılan Çalışmalar Nelerdir?